Blog
2   3

ADHD og kreativitet

Abonner på nyt om Specialpædagogik i praksis i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Måske kommer vi til at mangle nogen i fremtiden der får skæve og kreative ideer. Derfor kan det være en god ide at facilitere kreativitet i folkeskolen.

https://www.folkeskolen.dk/568922/adhd-er-ogsaa-en-gave

Kom til at tænke på denne lille bog jeg har anmeldt, som handler om en pige med ADHD. I forhold til snakken om kreativitet. Måske er der i højere grad brug for folk med kreative ideer, hvis vi skal kunne klare os i konkurrencen internationalt. Og også ift de udfordringer vi står overfor teknologisk. Fx er der store udfordringer med råstoffer til elbiler. Så det at kunne tænke lagring af el energi på en anden måde er et udviklingsområde.

Artiklen fortsætter under banneret

Derfor er det også vigtigt, at der er rum til dem der har de lidt skæve ideer. Set i videnskabens udvikling over årene, er der ikke mange ideer der er udsprunget bag et skrivebord. Selvfølgelig hårdt arbejde med forskerens område. Men de store ideer er ofte fostret i et kreativt øjeblik. Fx i en drøm. Så det er vigtigt i både skoleudviklingen, men også inklusionens tanker at favne alle.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.257 andre er allerede tilmeldt