Engelsk
1   6

Få inspiration fra andre skolers sprogprojekter på nyt interaktivt sprogkort

Hvilke skoler har gang i spændende engelsk-projekter, og hvor har eleverne mulighed for at vælge fransk? Det kan man nu let få svaret på via et interaktivt sprogkort, som Det Nationale Sprogcenter for Fremmedsprog har lanceret.

Vidste du, at Klarup Skole i Aalborg har en international profil, hvor det ikke kun er i engelsktimerne, at undervisningen foregår på engelsk, og at skolen har venskabsskoler i Beijing, Bruxelles og Frederiksstad?

Og har du styr på, hvilke skoler der har tradition for at udbyde fransk?

Det og meget mere kan du nu få svar på via et nyt interaktivt sprogkort, som Det Nationale Sprogcenter for Fremmedsprog har udarbejdet.

Kortet er indtil videre kun en betaversion, og der vil blive tilføjet flere oplysninger på kortet i løbet af efteråret.

Artiklen fortsætter under banneret

"Sprogkortet skal hjælpe med at få alle de gode fremmedsprogstiltag frem i lyset, som sker rundt om på landet uddannelsesinstitutioner, så andre kan lade sig inspirere af dem. Sprogkortet er dynamisk og bliver løbende opdateret", skriver Det nationale sprogcenter for fremmedsprog i en pressemeddelelse.

For at gøre kortet overskueligt er det muligt at kombinere søgekriterier inden for kategorierne "sprog", "uddannelse" og "aktivitet".

Hvad gør din skole?

Det er blandt andet også muligt at finde ud af, om der er en uddannelsesinstitution i nærheden af dig, som tilbyder mere eksotiske sprog som kinesisk, arabiks, russisk eller italiensk.

Hvis din skole har nogle interessante fremmedsproglige tiltag, har du mulighed for at kontakte Det Nationale Sprogcenter for Fremmedsprog, så din skole også kan komme med på kortet. Hvis det er tilfældet, kan du skrive til ncffost@hum.ku.dk.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.704 andre er allerede tilmeldt

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
947 andre er allerede tilmeldt