Debat
2   3

Støt vore elever i kampen for klimaet

Vores fagforening bør følge det tyske eksempel og opfordre lærerne til at tage ansvaret på sig og deltage i de verdensomspændende klimastrejker.

Jeg vil hermed opfordre vores fagforening til at træde i karakter og følge eksemplet her fra Tyskland (link herunder).

Når (en del af) vore elever trodser fraværsregistrering og deltager i skolestrejker landet over, bør netop vi bakke op, da vi gerne skulle være i besiddelse af den indsigt i tingenes tilstand, der er baggrund for denne opstand.

Artiklen fortsætter under banneret

Det ville være dejligt at se en fagforening, der tør vise at kampen mod klimakrisen er noget der berører os alle og ikke bare de unge, der kommer til at leve med de hårde konsekvenser af årtiers laden stå til.

Kom nu ind i kampen DLF: Send en utvetydig opfording til os om at være solidariske med vore elever, -det er jo i sidste ende for deres fremtids skyld at vi udfører vores arbejde hver dag!

Jeg tror vi er mange der virkelig gerne ville deltage, men er bange for konsekvenserne, hvis f.eks. vores fagforening ikke bakker op...

https://www.berlingske.dk/internationalt/tysk-fagforening-opfordrer-to-millioner-medlemmer-til-at


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ