Debat

Støt vore elever i kampen for klimaet

Vores fagforening bør følge det tyske eksempel og opfordre lærerne til at tage ansvaret på sig og deltage i de verdensomspændende klimastrejker.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg vil hermed opfordre vores fagforening til at træde i karakter og følge eksemplet her fra Tyskland (link herunder).

Når (en del af) vore elever trodser fraværsregistrering og deltager i skolestrejker landet over, bør netop vi bakke op, da vi gerne skulle være i besiddelse af den indsigt i tingenes tilstand, der er baggrund for denne opstand.

Det ville være dejligt at se en fagforening, der tør vise at kampen mod klimakrisen er noget der berører os alle og ikke bare de unge, der kommer til at leve med de hårde konsekvenser af årtiers laden stå til.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Kom nu ind i kampen DLF: Send en utvetydig opfording til os om at være solidariske med vore elever, -det er jo i sidste ende for deres fremtids skyld at vi udfører vores arbejde hver dag!

Jeg tror vi er mange der virkelig gerne ville deltage, men er bange for konsekvenserne, hvis f.eks. vores fagforening ikke bakker op...

https://www.berlingske.dk/internationalt/tysk-fagforening-opfordrer-to-millioner-medlemmer-til-at