Blog
0   12

Artbooks til de kreative øvelser i billedkunst

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

I år er året, hvor både mine 4. og 5. årgang skal kastes ud i individuelle artbooks. Små kreative notesbøger, lavet af genbrugspapir og ellers kun er fyldt med små øvelser og kreative eksperimenter.

Artiklen fortsætter under banneret

 

Et lille udsnit af 4.årgangs forsider i proces.

Opgaven var simpel: lav en forside der gør dig glad og inspirere dig til at være kreativ. 

Vi kæmper med, at de kun har 1 time om ugen, så vi er blevet nød til at lægge dem som dobbelt lektioner i de ulige uger. Jeg tror jeg kommer til at savne flere billedkunst timer på 4.årgang, vi tager alt det vi kan få, og udnytter alle tværfaglige forløb vi kan komme i nærheden af. 

Til gengæld så har de 2 lektioner om ugen på 5.årgang og det glæder jeg mig over. Det er et nyt hold, så jeg vil gerne lære dem bedre at kende i den første opgave. 

Her bliver opgaven formuleret med lidt flere benspænd og krav til udformningen.

1) Vælg tre symboler, som repræsenterer dig. (Jeg har også klassen i kristendom, hvor symboler er en del af vores første forløb)

2) Inddrag et citat 

3) Der skal være mere farve/blæk/dekoration end bart papir.

Jeg ser frem til at se forskellen på deres forsider. Der vil uden tvivl bliver stor forskel, da 5.årgang slet ikke får adgang til vores decopage kasse :)


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.674 andre er allerede tilmeldt