Debat

Uværdigt farvel

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Hannah Skarsholm. I Folkeskolennummer 45 bliver du interviewet af Karen Ravn omkring dit farvel til skolen. Du var klasselærer i vores børns klasse, og du har en politisk holdning til din afsked, men på vej hen til dette budskab vælter din personlige mening om os frem.

Det var lidt af et chok at få din personlige mening serveret, især med så mange eksempler penslet ud, så der ingen tvivl er om, hvem du beskriver.

Men, kære Hannah, der hvor vi for alvor undrer os, er omkring vores kommunikation, altså mellem dig som klasselærer og os som forældre.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

For til samtlige forældremøder er vi mødt talstærkt op, vi har spurgt til klassen generelt og især til klassens sociale miljø, vi har ønsket at gøre noget for, at vores børns hverdag kunne fungere optimalt. Hver gang er vi blevet mødt med et: det går virkelig godt, de er nogle dejlige børn, der er ingen problemer.

Vi må jo så bare konstatere, at der var problemer, og at kommunikationen ikke fungerede.

Vi anser det for rimeligt, at du havde konfronteret forældrene i klassen med dine oplevelser af problemerne, før du havde delt dem med hele Danmarks lærerstand. Og de fire-fem psykologhenviste børn, du nærmest navngiver - det er unfair.

Det skulle have været en tak for tiden med børnene, der både lærte og holdt meget af dig. Men det er blevet til tak, fordi du forlod folkeskolen. Desværre på en uværdig måde både for dig selv og den klasse, du forlod.

Tirsdagen efter dit interview fik vi et brev, hvori du takkede for det gode samarbejde, vi havde haft!

Gitte Jeppesen, Brianne

Johansen og Jette Knudsen

forældre til en 3. klasse på Bakkegaardsskolen, Gentofte

Powered by Labrador CMS