Blog
0   19

Relationspædagogik

Abonner på nyt om Imperfectus i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Vejen til gode relationer

Jeg har erfaret, at vejen til gode relationer ikke kun handler om, at stille krav til målgruppen man arbejder med, men også til den, der prøver at skabe relationen.  Jeg bestræber mig på, at være:

• autentisk • nærværende • lyttende

Artiklen fortsætter under banneret

Autentisk fordi det giver modparten et troværdigt og forudsigeligt billede af en selv. Nærværende fordi målgruppen vil føle din tilstedeværelse i relationen og lyttende fordi du responderer på kommunikationen imellem jer.

I praksis betyder det, at jeg har fået vores hårdeste drenge, 16-17 årige, til at lede efter sten/rav på Bellevue Strand, besøgt Kronborg Slot, Museet for Søfart, Zoologisk Museum, Grantoftegaard i Ballerup etc. Det virker!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket Dansk som andetsprog er for alle, som underviser i dansk som andetsprog eller har interesse for undervisning af flersprogede elever og nyankomne. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
446 andre er allerede tilmeldt
Nyhed: Nyt fagligt netværk

NYHED! Vidste du, at du lige nu læser på Folkeskolens helt nye faglige netværk Dansk som andetsprog?

Tilmeld dig netværket og få en mail med ny faglig viden, forskning og erfaringsdeling.

Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.