Peter Dahl Thorsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tirdag formiddag den 31. oktober 2000 fik elever og kollegaer den triste meddelelse, at Peter Dahl Thorsen var død efter kort tids sygdom, og skolens flag gik straks på halv. Peter blev 50 år.

Peter dimitterede som lærer fra Jonstrup Seminarium i 1977, hvorefter han straks fik stilling på Skævinge Skole blandt andet som engelsklærer samt lærer i geografi, som havde hans store interesse. Senere byttede Peter engelsk ud med fysik. De sidste år har Peter mest haft sit arbejde på biblioteket og det sidste år som bibliotekskonsulent i Skævinge Kommune.

Peter var et meget hyggeligt, venligt og vellidt menneske, der altid var parat til at hjælpe andre. Mange kollegaer har i årenes løb hos Peter fået hjælp og vejledning. For biblioteket og skolen havde han mange gode ideer, men desværre nåede han ikke at få dem alle ført ud i livet.

Lærerne på Skævinge Skole vil også huske Peter for hans små hyggelige historier i frikvartererne og til lærerfesterne, Peter var altid at finde der, hvor de gode historier var, og han havde da også selv altid et par i ærmet. Sidst vi så ham, havde han lavet en god frokost til lærerne efter motionsdagen, så han sørgede for, at alle gik glade på efterårsferie.

Vores tanker går i denne svære tid til Helle og børnene Lasse og Sofie.

På vegne af personalet ved Skævinge Skole

Ingelise Sandager

Powered by Labrador CMS