Blog
1   4

Forlænget ferie for læringsplatformen MoMo

Abonner på nyt om Folkeskolens tysk- og franskrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Det er en god ting at være væk fra arbejdet og komme veludhvilet tilbage med nye kræfter.

Klar

Klasselokalet er gjort klar med nye plakater på væggene og nye skemaer på opslagstavlen. “Duksehjulet” er blevet opdateret så de kære elever ved, hvem der skal stå for oprydningen og hvem, der skal sørge for det korte tyske indslag i ugerne fremover. Det lille 2 minutters indslag, som vi har en gang om ugen, kan være en sang, en hændelse, et stykke kunst eller noget sport fra et tysktalende land. Engangsmaterialet er ankommet og årsplanen er færdig. Jeg føler mig klar.

Klar - både med og uden

Så er der bare lige det aber dabei, at platformen MoMo, som vi bruger hos os, ikke virker for eleverne. Det er ellers meningen, at eleverne skal kunne se planen, læse forløbene beskrevet og svare på nogle læringsmål inden vi går i gang. Men det virker ikke. Hvor er det godt at være i stand til at drive undervisning uden. Man kunne ellers blive helt svedt ved tanken om, at alt det fantastiske IT skulle gå i dvale - på ferie måske? Men jeg er frisk og har fået tanket nye kræfter op i ferien, så det der MoMo må vente og måske komme tilbage med fornyet energi. Eleverne er på højde med situationen og skyder en hvid pind efter platformen. Så indtil MoMo er tilbage fra ferien er undervisningen stadig planlagt, bliver gennemført og evalueret med passende niveau, læring og progression - fuldstændig som “i gamle dage”.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Tysk og fransknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for fagene. I samarbejde med Sproglærerforeningen, Tysklærerforeningen og Fransklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
876 andre er allerede tilmeldt