Undervisningsministeren
0   4

Pernille Rosenkrantz-Theil ansætter særlig rådgiver

Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil har ansat den 29-årige cand.polit. Bjarke Dahl Mogensen som sin faglige og politiske rådgiver. Et job han tiltræder allerede i morgen tirsdag.

Bjarke Dahl Mogensen kommer fra en stilling som politisk rådgiver i Socialdemokratiet, hvor han har arbejdet med finans, skat, social mobilitet og tværgående økonomisk rådgivning.

Uddannelsespolitik har han dog beskæftiget sig med tidligere - for ti år siden var han nemlig formand for Danske Gymnasieelevers Sammenslutning. 

Artiklen fortsætter under banneret

'Særlig rådgiver' er den officielle danske betegnelse på det, man populært kalder en spindoktor. Det er en embedsmand, der rådgiver ministeren og udpeges af denne, men skal godkendes af regeringens ansættelsesudvalg. Den særlige rådgivers ansættelse ophører, når ministeren går af.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen