Blog
0   4

Tilbage på arbejde.

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Noget om at glæde sig.

I mandags startede jeg på arbejde igen. Mentalt klar og parat og hovedet fuld af nye ideer. Min orlov har budt på mange tanker om fremtiden; hvilket har været en meget positiv proces for mig at være igennem. Jeg er på en arbejdsplads, hvor jeg har nogle virkelige fantastiske kolleger og leder og at være tilbage med dem, er kun et kæmpe plus - de har været savnet. 

Jeg havde kriller i maven, da jeg forleden gik ned i mit klasselokale. Skolen var aldrig årsag til min angst, men lige op til min beslutning om orlov, var det også et sted, hvor jeg desværre også fik angst.

Men jeg har nydt at gå rundt dernede og gøre klar til de små elever, som starter på mandag. Jeg tænker, at måske der kommer lidt kriller igen på mandag, men jeg er ikke i tvivl om, at hvis der gør, så er det kriller på den gode måde. På den der "sommerfugle i maven måde" For jeg glæder mig helt vildt. Jeg glæder mig til at møde dem. Jeg glæder mig til, at vi sammen skal lære hinanden at kende. Jeg glæder mig til det første emne, der er forberedt til dem, jeg glæder mig til sange, lege, opgaver, hygge, skovskole, samling, mange spørgsmål, til at give dem grundstenene i deres skoleliv, til at pirre deres nysgerrig. 

Jeg glæder mig Håber I alle har fået eller får en rigtig dejlig skolestart. 

Artiklen fortsætter under banneret

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
755 andre er allerede tilmeldt