Blog
0   3

Ny lærer: Se her. Dit faglige netværk er lige ved hånden.

Abonner på nyt om Folkeskolens historie- og samfundsfagsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Så har vi taget hul på første arbejdsdag, og vi har et nyt skoleår foran os. Er du ny lærer, kan du her læse om, hvad dit faglige netværk har at byde på. Der er nemlig meget, og du kan bare bruge løs.

Velkommen tilbage fra ferie. Ikke bare skolerne, men også netværkene kommer gradvist op at køre, og rundt omkring i landet er en række nye kolleger mødt ind til første arbejdsdag.

Den første tid byder på mange nye indtryk, og det er muligt, at du først senere giver de faglige netværk din opmærksom. Det er fint. De kører døgnet rundt.

Mød kolleger fra hele landet.

På de faglige netværk møder du de kolleger, der sidder med gode undervisningsindspark, forløb og erfaringer. De kommer fra hele landet, så der er mange at spørge, hvis man sidder med undren eller søger efter bestemte undervisningsforløb. Hele ideen med de faglige netværk på Folkeskolen.dk er netop, at vi bliver klogere sammen, og siden netværkene startede op, har mange meldt sig på, og modtager uforpligtende nyhedsbreve. Det kan du også gøre her på Historie/ samfundsfag.

Artiklen fortsætter under banneret

Deltag i debat i ny og næ.

Netværket er ikke kun idebank. Det er også her, vi diskuterer pædagogiske og didaktiske spørgsmål af en hver art. Vi har diskuteret konkrete forløb, vi har diskuteret politisk objektivitet, vi har diskuteret aldersgrænser på film i undervisningen eller vi diskuterer prøveformer og projektopgaver. Vi er ikke altid enige, men tonen holdes som regel sober, og det skal den blive ved med.

I de kommende dage og uger vil du her på historie/ samfundsfag kunne læse om årsplaner og alle de gratis forløb, der ligger ude på nettet og venter på dig. Som faglig rådgiver skriver jeg også nogle gange om mere generelle facetter af lærerjobbet.

Du kan bruge netværket allerede i dag, og der mange erfarne folk klar med svar til dig.

Velkommen til det faglige netværk i Historie og samfundsfag.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.327 andre er allerede tilmeldt