Blog
0   29

Ny skole i min baghave del 3

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Et kig ind i fremtiden anno 2022

Jeg har tidligere i ord beskrevet visionen om den nye skole i mit eget kvarter, Skolen i Nordøstamager. Der er nu udarbejdet en visualisering af skolebyggeriet. Byggegrunden står fortsat helt tom og selve nybyggeriet af skolen er ikke påbegyndt. Men man er gået i gang med det forberedende arbejde. 

Forrest i visualiseringen ser man Holmbladgade med forbigående trafik. Bemærk hvor åben skolen fremstår – det er der er en særlig grund til. ”Københavns Kommune har en generel strategi om at udviske grænserne mellem sine skolegårde og den omkringliggende by, sådan at områderne lever videre efter skoletid. I Holmbladsgade kommer det også til at gælde indenfor, hvor skolens naboer får let adgang til at bruge idrætshallen, tumlesalen og et auditorie til foredrag, koncerter og aftenskolehold”. Citatet er fra ”Holmbladsgades nye skole bliver hele kvarterets fælleshus” i MAGASINET KBH.

Artiklen fortsætter under banneret

Er dette med at stille skolens udearealer, idrætshal og lokaler til rådighed for skolens naboer efter skoletid noget, som man kender til og har erfaring med andre steder?

Skriv gerne en kommentar desangående.

 

Tidligere indlæg i denne serie:

https://www.folkeskolen.dk/655800/ny-skole-i-min-baghave-del-1

https://www.folkeskolen.dk/656496/ny-skole-i-min-baghave-del-2

https://www.folkeskolen.dk/654445/jeg-skal-have-en-helt-nye-skole-som-nabo--naesten


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ