Debat
0   142

Fraktion 4

Ved læsning af 'Debatsiderne' i Folkeskolenbliver det mere og mere tydeligt, at vi pensionister meget gerne ser en pensionsregulering til et højere beløb, der foreslås, at vi får flere fraktion 4-grupper i alle kredse over hele Danmark, det glæder mig meget, men fraktion 4-grupperne skal lave arrangementer, som henvender sig med oplevelser og hygge, men også arrangementer, hvor man sætter fokus på vores økonomiske baggrund, vores pension - det sidste punkt glemmes desværre i mange fraktion 4-grupper.

Alle lærerpensionister, vore delegerede og vores hovedstyrelsesmedlemmer må kæmpe sammen for en regulering af pensionen, tjenestemandsansatte lærere var tilbageholdende i løn i den aktive periode, der kom jo den gode høje pension!

Artiklen fortsætter under banneret

- Det er desværre ikke realiteterne. Jeg kan henvise til en af finansminister Lykketofts forlængede arme - direktør i Personalestyrelsen, Finansministeriet, 'Finansiering af tjenestemandspensionen', 'Statspensionisten' nummer 5 - oktober 2000. Pensionister skal ikke 'stå med hatten i hånden', og pensionsforhandlinger er et lille vedhæng til de aktive læreres lønforhandlinger - et punkt, som blot skal overstås.

Statspension til lærerne kræver vi forhandlet særskilt med den offentlighed, statspensionen til pensionerede lærere fortjener - vi må stå sammen - kun derved kan vi forsøge at ændre stats- og finansministerens holdning til vores pension.

Hans-Åge Pedersen

Nakskov


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ