Blog
0   19

Mød den nye uddannelses- og forskningsminister i Aftenshowet torsdag

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Henover sommeren præsenterer Aftenshowet ministrene i den nye S regering.

Ifølge mine oplysninger er den nye forskningsminister Ane Halsbo-Jørgensen gæst i aften, torsdag d.1.8. DR 1 kl. 19.00. Spændende om de kommer ind på ansøgertallene til velfærdfærdsuddannelser og specifikt til læreruddannelsen. Hendes forgænger på posten, Tommy Ahlers havde planer om et løft af læreruddannelsen – hvordan mon det står til med det eller er det tys-tys indtil kommissionen desangående kommer med sine anbefalinger i forhold til en revision af læreruddannelsen?

Efterlysning. Jeg er ikke klar over hvorvidt den nye undervisningsminister Pernille Rosenkranz-Theil allerede har gæstet Aftenshowet. Hvis ja og er der nogen som husker en dato så skriv venligst en kommentar – så kan jeg og andre finde det aktuelle program i DR´s arkiv.

Artiklen fortsætter under banneret

 

Note. Fotoet øverst er affotograferet fra ministeriet hjemmeside


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ