Blog
0   7

🤩 Nyt blad 🤩

Abonner på nyt om Dorthe B Clausen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Jubbiii der var gevinst i postkassen. Nu nærmer skoleåret sin start, og vi skal jo så småt i gang igen. Det kan næsten ikke gøres bedre end lidt fagligt input fra “Skolestart”. Man skal jo starte stille og roligt op igen.

Det er et dejligt blad, med mange forskellige artikler. Dette blad omhandler bla. kost, yoga, naturoplevelser, “butik”, bevægelse, fordybelse, ro og musik.... og mange andre ting. Jeg glæder mig til at komme i dybden med artiklerne. 

Til jer der ikke kender bladet, så kommer det automatisk i postkassen 6 gange om året - hvis du er medlem af børnehaveklasseforeningen. 

Og så ved jeg godt at I har hørt mig sige det før: lad os nu ikke blive fristet af den korte betegnelse, fordi det måske er så besværligt at skrive børnehaveklassen. Glæd de nye børnehaveklassebørn, giv dem den helt unikke oplevelse i at gå i en Børnehaveklasse. 

I ønskes alle en rigtig god SKOLESTART. 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
713 andre er allerede tilmeldt