Debat

Førtidspensionister- se her

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvis du er førtidspensionist og ved din pensionering har fået U67-tillæg, har du sikkert opdaget, at det lige så stille er kommet til at hedde U65-tillæg, efter at regeringen nedsatte folkepensionsalderen fra 67 år til 65 år.

Vi er en gruppe, der vil miste cirka 33.425 kroner om året i to år, altså en nedgang på cirka 67.000 kroner!

Desuden har vi vist ingen garanti fået for, at man lader os beholde invaliditetsbeløbet, til vi fylder 67 år, så også på dette område må vi markere, at nedsættelsen af folkepensionsalderen kommer til at koste os, der er syge, et ret stort beløb.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hvis du hører med til denne gruppe, så skriv til mig på e-mail-adressen winniehenriksen@get2net.dk, for jeg er via bladet 'Statspensionisten' kommet i kontakt med andre faggrupper i samme situation, og vi vil prøve at gøre noget ved det.

Winnie Henriksen

Bagsværd