Debat

Søgaards usaglighed

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvis Dan Gjerrild Søgaard har ret i, at ikke mange andre end jeg mener, at skolen i 50'erne var bedre, end den er i dag, hvorfor farer han så så hårdt og usagligt frem med usandfærdige påstande om, at skolen i 50'erne og op til katastrofens begyndelse i 1975 producerede 'undertrykte, salmeversaflirende eftersnakkere'. En skole med fuld opbakning behøver ikke den slags usandheder. Medens utallige undersøgelser og påvisninger fra fagkrævende ungdomsuddannelser blotlægger den udelte, fagskyende folkeskoles uddannelsesødelæggelse, har vist ingen undersøgelse endnu påvist tilstedeværelsen af de stakkels mekaniske salmeversrobotter fra 50'erne, som vel stadigvæk må gå rundt imellem os, hvis Søgaard ellers har ret i sin påstand.

Vagn Madsen

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Brønderslev