Bodil Nielsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lørdag aften den 26. august 2000 fik vi den triste meddelelse, at Bodil var død.

Bodil dimitterede som lærer i 1964 fra Ribe Statsseminarium og blev i august 1964 ansat ved Askov-Malt Skole, hvor hun arbejdede hele sit lærerliv.

Bodil var med til at præge skolens udvikling, og det kom hun til også i kraft af sine tillidshverv som lærerrådsformand og som medarbejdernes repræsentant i skolebestyrelsen. Desuden var hun også et aktivt medlem af skolens pædagogiske udvalg.

Bodil var et energibundt og en dygtig lærer, der havde fingeren på pulsen. Hun var meget engageret i sine medmennesker og var altid parat til at lytte. man kunne diskutere med Bodil, og trods eventuel uenighed var man lige gode venner. Hun var en god kammerat.

Bodils alt for tidlige død er et stort savn for eleverne, og blandt kollegerne er hendes bortgang et smerteligt tab af en god ven og en meget dygtig kollega.

Vores medfølelse samles om Jens Ole og familien.

Kolleger ved Askov-Malt Skole

Powered by Labrador CMS