Debat

Op på siden af Madsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til Vagn Madsen angående indlæg i Folkeskolennummer 41. Du har ret.

Altså i at det ikke nytter meget, at de unge mennesker, der forlader skolen, kun kan problematisere og kværulere. Det kan hverken de eller vi leve af.

Men du har uret i stort set alt det andet, du skriver. Det er ikke den udelte skoles skyld (eller de røde lejesvendes), hvis børnene ikke kan noget. Der er da vist ikke mange andre end Vagn Madsen, der mener, at skolen var bedre i 50'erne. For så langt skal vi tilbage (eller længere endnu), før vi møder Madsens idealskole.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vores børn i dag er ikke undertrykte, salmeversaflirende eftersnakkere. Nej, de er kompetente debattører, såvel fagligt som sagligt - og det i langt højere grad end tidligere. Jeg vil gå så langt som til at hævde, at de endog i korte øjeblikke når op på siden af Madsen.

Dan Gjerrild Søgaard

Skanderborg