Birgit Nielsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vor kollega Birgit Nielsen er efter længere tids sygdom afgået ved døden den 3. oktober.

Birgit Nielsen blev ansat på Hyldagerskolen i 1988. Birgit var meget pligtopfyldende over for sit arbejde på skolen og var altid en hjælpsom og imødekommende kollega. Fremover vil vi komme til at savne hendes humør og energi.

Takket være Birgits evner og interesse inden for dans og drama var hun en af drivkræfterne bag skolens årlige forårsteater. Hun var desuden kontaktlærer for elevrådet, hvor hun hjalp til at gennemføre en række succesrige projekter.

Birgit gik aldrig på kompromis i forhold til sine arbejdsopgaver. Hun arbejdede meget målrettet og gav ikke op, før arbejdet var acceptabelt gennemført. Birgit stillede store krav til sine elever og også til sig selv.

I den sidste svære tid sagde Birgit ofte, at hun tog udgangspunkt i den konkrete situation og prøvede at få det bedste ud af den. Hun fortalte igen og igen om at huske på hinanden og om sine drenge, som hun var så stolt af. Til det sidste tænkte Birgit på dem og ønskede, at de måtte få et varmt og lykkeligt liv og være åbne over for andre menneskers hjælpsomhed.

Birgit kæmpede til det sidste med en vilje, der udstrålede en tapper og stærk kvinde.

Vore tanker går til Birgits to drenge og deres far. Æret være Birgits minde.

Kolleger på Hyldagerskolen

Albertslund