0   137

Parløb

Lærere snakker med andre lærere, for dem møder de hver dag. Læger snakker med læger, naturvidenskabsfolk snakker med naturvidenskabsfolk og så videre. Og skulle man til en familiefest tilfældigvis støde på nogen fra en anden faggruppe end den, man selv tilhører, synes man ikke rigtig, man kan være bekendt at snakke fag. Så selv om der er god vilje på alle sider, er det svært at etablere et samarbejde på tværs af faggrænser.

Hvordan komme i gang?

Artiklen fortsætter under banneret

Svaret kan være 'Parløb i Undervisningen' www.pund.dk

Sekretariatet for Dansk Naturvidenskabsfestival har taget initiativ til projektet. Formålet er at skabe øget interesse og samarbejde omkring naturvidenskab og teknik blandt lærere og de mennesker, der beskæftiger sig med området i virksomheder, på forskningsinstitutioner, i organisationer, på museer og så videre.

www.pund.dk består af en projektdatabase med gennemarbejdede undervisningsforløb - kaldet parløb - og et kontaktforum, hvor kontakten kan skabes mellem naturvidenskaben og skolen. For eksempel er der for øjeblikket et parløb i gang mellem Københavns Zoologiske Have og Lundtofteskolen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet