Debat
0   138

Sorteper

I Folkeskolen nummer 38 følger Jens Østergaard fra Nibe Skole op på sine relevante spørgsmål om, hvorfor han har fået flere undervisningstimer og mindre individuel forberedelsestid.

Desværre får han - efter min mening - ikke noget ordentligt svar, men en snak fra de varme lande om, at det tilsyneladende er lokalkredsens skyld. Sådan kan man spille Sorteper videre. Måske vil kredsen også spille med og sige, at det er tillidsrepræsentantens skyld, og inden vi får set os om, så er det sgu nok Jens Østergaards egen skyld.

Artiklen fortsætter under banneret

En gang mageløst sludder.

Jens Østergaard er desværre i selskab med mange andre lærere, som har fået mere undervisning og mindre forberedelsestid, og deres helt uacceptable situation skyldes først og fremmest, at vi har vedtaget en forkert og dårlig overenskomst, som ophævede den direkte sammenhæng mellem undervisning og forberedelse og afskaffede 70-timers-akkorden, der blandt andet indeholdt tid til mødeforberedelse.

En fælles fagforening skal sikre forbedrede arbejdsforhold for alle medlemmerne. Dette mål opnås ikke ved at spille Sorteper, men ved at vi sammen stiller krav om - og kæmper for - en bedre central aftale ved næste overenskomst.

Peter Hess-Nielsen

medlem af DLF's hovedstyrelse


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ