Debat

Undren

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Her gik jeg og troede, at undervisningstillægget var indført i erkendelse af, at det er timerne ved katederet, der slider, og at man ønskede at prioritere skolens kerneydelse højere. Men i Folkeskolen nummer 37 udtrykker tillidsmænd utilfredshed med denne ordning - de føler sig snydt for undervisningstillægget (med pension), fordi de bruger en del af deres arbejdstid på deres faglige arbejde/skolebestyrelsesarbejde. Derfor skal de nu have et udlignende tillæg.

Hvori forskellen på tillidsmanden og den edb-ansvarlige (og andre, der har ikke-undervisningsopgaver) ligger, forstår jeg ikke. Måske har de en anden retfærdighedssans?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Søren Dalsberg

Frederiksberg

Powered by Labrador CMS