Økonomichefen bliver 50

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fredag den 29. september mellem klokken 13 og 15 holder Danmarks Lærerforening reception i restaurant Madkunsten på Vandkunsten 12 i anledning af, at økonomichef Oskar Trieb dagen efter fylder 50 år.

Oskar Trieb fik ansvaret for foreningens økonomi i 1987, og han er i dag medlem af sekretariatets administrative ledelsestrojka, som består af sekretariatschefen, vicesekretariatschefen og økonomichefen. GL, hedder gruppen internt i sekretariatet. De to bogstaver står for generel ledelse, og begrebet svarer til andre organisationers direktion.

Oskar Trieb er uddannet på Forvaltningshøjskolen, han har en HD-uddannelse i regnskabsvæsen fra Handelshøjskolen og blev i 1999 MPA'er, Master of Public Administration. Før Oskar Trieb kom til DLF, har han været ansat i Allerød Kommune, været sektionsleder i Dansk Sygeplejeråd og administrations- og økonomichef i Husligt Arbejderforbund.

Som økonomichef i DLF har Oskar Trieb gennemført en strømlining af foreningens regnskaber og budgetter, som på en gang sikrer effektivitet, overblik og gennemskuelighed, tre kvaliteter, som er vigtige i en demokratisk organisation. Foreningens samarbejdsparter og forretningsforbindelser kender ham som en uhyre effektiv og kontant forhandler.

I den sparsomme fritid bruger fødselaren en del tid på badmintonbanen, og som formand for Lillerød Badmintonklub administrerer han adskillige store sponsorater for klubbens professionelle spillere.

-th

Powered by Labrador CMS