Karakter: 10

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi er ikke tilfredse med alt, men der er sat nogle gode mål, der er blevet levet op til. Det har været en god proces'.

Tillidsrepræsentant Inger Engholm Hjort har været med til at give Alkjærskolen i Ringkøbing en karakterbog med gennemsnittet 10.

Vilkår for skole-hjem-samarbejde, mulighederne for vikardækning, undervisningsmidlerne og skolemøblerne har alle fået karakteren 11. Den laveste karakter er 8 for skolebygningernes indretning.

'Vi får langtfra tilført de midler, som vi kunne ønske os, og tingene er ikke tip-top overalt, men vi vil gerne være med til at honorere den indsats, der bliver gjort. Der er brugt mange penge på undervisningsmidler, blandt andet til et nyt dansksystem, og inden for de rammer, der har været, er man nået langt med IT. Vi har blandt andet fået et nyt computerrum. Vores karaktergivning hænger nok sammen med, at man her i Ringkøbing aldrig har haft de helt store udsving i investeringerne, og at vi her på skolen har et fortrinligt samarbejde mellem lærere, ledelse og forældre', siger Inger Engholm Hjort.

j

Powered by Labrador CMS