0   126

Karakter: 10

Vi er ikke tilfredse med alt, men der er sat nogle gode mål, der er blevet levet op til. Det har været en god proces'.

Artiklen fortsætter under banneret

Tillidsrepræsentant Inger Engholm Hjort har været med til at give Alkjærskolen i Ringkøbing en karakterbog med gennemsnittet 10.

Vilkår for skole-hjem-samarbejde, mulighederne for vikardækning, undervisningsmidlerne og skolemøblerne har alle fået karakteren 11. Den laveste karakter er 8 for skolebygningernes indretning.

'Vi får langtfra tilført de midler, som vi kunne ønske os, og tingene er ikke tip-top overalt, men vi vil gerne være med til at honorere den indsats, der bliver gjort. Der er brugt mange penge på undervisningsmidler, blandt andet til et nyt dansksystem, og inden for de rammer, der har været, er man nået langt med IT. Vi har blandt andet fået et nyt computerrum. Vores karaktergivning hænger nok sammen med, at man her i Ringkøbing aldrig har haft de helt store udsving i investeringerne, og at vi her på skolen har et fortrinligt samarbejde mellem lærere, ledelse og forældre', siger Inger Engholm Hjort.

j


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks