Karakter: 5

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Der er tale om en subjektiv vurdering, men den hviler på objektive kendsgerninger'. Sådan begrunder tillidsrepræsentant Niels Abrahamsen, at Valhøj Skole i Rødovre opnår et 5-tal i karakterbogen.

Skolemøbler, undervisningsmidler, IT-udstyr og pladsforhold i klasseværelser er til et 6-tal. Mulighederne for vikardækning og skolebygningernes indretning og vedligeholdelse er til et 3-tal.

'Med et gennemsnit på fem fraværende lærere og med kun en vikar sender vi utroligt mange elever hjem. Skolen er slet ikke indrettet til at kunne leve op til folkeskoleloven, og vedligeholdelsen er under al kritik', siger Niels Abrahamsen.

I regnvejr skal der spande og klude til for at holde skolen tør inden døre, man kan kigge ud ved siden af vinduerne, og der voksede engang en plante ind gennem en af sprækkerne. Kommunen har for nylig bevilget penge til vedligeholdelse, men det vil ikke bringe karaktergennemsnittet særlig meget i vejret.

'Vi er langtfra utilfredse med alt, men de fysiske forhold er alt for dårlige', siger Niels Abrahamsen. 'Det ville være en god ide, hvis der på landsplan bliver indført generelle målsætninger på området'.

j

Powered by Labrador CMS