0   128

Halvpædagogisk forbund

De uuddannede medhjælpere i PMF, Pædagogisk Medhjælperforbund, går måske sammen med de seminarieuddannede pædagoger fra BUPL, Forbundet for Pædagoger og Klubfolk. Forbundenes hovedbestyrelser har sagt ja, og i november og december skal deres kongresser tage stilling.

'At vi måske kan opnå en form for monopol på de pædagogiske arbejdspladser i primærkommunerne, er da en besnærende tanke!', skriver Annette Trads Hansen i fagbladet 'Børn og Unge'. Hun er BUPL's næstformand.

Artiklen fortsætter under banneret

PMF er et LO-forbund, mens BUPL ligesom Danmarks Lærerforening er medlem af FTF, Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd.

Hvis det nye halvpædagogiske forbund bliver en realitet, får det omkring 100.000 medlemmer.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen