0   110

Election over there

Mens vi varmer op til det store mønt-valg i vores lille andedam, er man ved at fyre op under valget til ny præsident i verdens sidste stormagt. Da Internettet også må siges at være opfundet ovre på den side af Atlanten, er Internettet et godt udgangspunkt for undervisning i amerikanske forhold og helt specifikt valget til USA's næste præsident. For om vi kan lide det eller ej, så har deres valg nok en mindst lige så stor betydning for vores hverdag, som vores eget ja eller nej til den monetære union.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen