I do, and I understand

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg plejer ikke at være klar til at tage notater, når jeg hører radio - og man kan jo ikke spole i en radioudsen-delse. Hvor var det nu, de to forskere var fra?

Da var det fint at kunne gå ind på httph://www.dr.dk, finde de udsendelser, det kunne være, og genhøre de relevante dele med blyant i hånden. Det var faktisk i Radioavisen klokken 16, og forskerne var angiveligt fra Högskolan för lärarutbildning och kommunikation i Jönköbing.

Jeg fandt Högskolans website ved en 'rodet' søgning link for link, der begyndte på http://www.emu.dk. Her valgte jeg Tjenester, og i den lange række af links tog jeg 'Svensk Skoledatanet'. Men det gav ikke noget. Så tog jeg 'Kundskabsnetet Knut', og her fandt jeg Högskolans URL: http://www.hj.se. Hvem ville have gættet på det? Men jeg fandt ikke noget der, som refererede til den i Radioavisen nævnte undersøgelse.

Så nu har jeg mailet til kontaktpersonen på Högskolan for at få rede på kilden til nyheden. Den rapport vil jeg nemlig meget gerne læse!

Det var jo sådan set et forløb, som lige så vel kunne have været led i enhver lærers forberedelse.

Powered by Labrador CMS