0   70

Tove Langkilde

Paarup Skole, Odense Skolevæsen, har mistet en dygtig og afholdt kollega.

Midt i sommerferien fik Tove Langkilde fred.

Artiklen fortsætter under banneret

For et halvt år siden blev Tove ramt af en alvorlig sygdom, som intensiv behandling ikke kunne få bugt med.

Tove Langkilde blev kun 52 år. Vi vil alle huske hende som et meget loyalt, pligtopfyldende og hjælpsomt menneske, der ved sit vindende og altid smilende væsen var meget afholdt i sit daglige virke.

Toves pædagogiske indstilling var kendetegnet ved faglighed, engagement og ambition, som kom til udtryk i hendes omhyggelige og detaljerede planlægning af alt, hvad hun tog del i.

Tove var i et med sine fag, som var fysik, matematik og især idræt. Hun har igennem tiden været en uvurderlig arbejdsbi i forbindelse med skolens mange idrætsarrangementer. Hun var initiativtager til mange af de faste idrætstraditioner, og hun var altid parat til at yde en ekstra indsats, når et eller andet arrangement skulle stables på benene.

Toves altid aktive virke og utrættelige indsats har både i lokalsamfundet og i skolen sat sig mange varige minder, som i meget lang tid frem vil blive husket af alle, der både i arbejde og fritid har haft Tove som kollega.

Æret være Tove Langkildes minde.

Personalet ved Paarup Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet