Henni D. Hansen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hun kom, hun så, og hun sejrede. Sådan oplevede vi Henni, i det halve år vi fik lov til at have hende som nær kollega på Skærbæk Kommuneskole.

For os var Henni en inspirerende sparringspartner. Hun var en ildsjæl, iderig og kreativ, og der var ikke langt fra ide til handling. Hun var fagligt dygtig og engageret i sit arbejde. God til at lytte og give feedback, god til at sige, hvad hun mente, og hun var ikke bange for at stille krav, hverken til os kolleger eller elever, men de største satte hun til sig selv.

Hun respekterede eleverne som mennesker og turde være et helt menneske sammen med dem. Det var så væsentligt for hende, at det forstærkede den samme medmenneskelighed hos os. Hun var åben, og på meget kort tid tog hun os til sig, så vi fik lov til at lære mennesket Henni at kende. Vi har derfor også fornemmelsen af at have kendt hende altid.

Henni var 'sej'. Hun gjorde tingene færdige og så livets realiteter i øjnene. Hun nåede meget på kort tid. Hvad vi ikke kunne hver for sig, kunne vi i hvert fald sammen, sådan tænkte Henni. Vi synes, vi nåede for lidt sammen, fordi hun var hos os så kort tid - men hvor var det godt, hun var der.

En kærlig tanke til dem, der står hende nærmest.

På vegne af

Skærbæk Kommuneskoles personale

Kirsten Schmidt og Ellen Jørgensen