0   93

To helhedstilbud

'Helhedsskolen - alle snakker om det, men kun få gør noget', hedder en konference, som Jydsk Pædagogisk Center, Århus Dag- og Aftenseminarium og Jydsk Pædagog-Seminarium holder i Århus den 9.-10. oktober. Blandt oplægsholderne er Rogher Selmosson fra Lindköping kommune, som taler om den svenske indskolingsmodel, og Kirsten Krogh Jespersen fra byens lærerseminarium. Er vejen mod helhedsskolen brolagt med strukturelle undskyldninger, spørger hun. Program og tilmelding på telefon 8616 0200.

Den tidligere skoledirektør fra Skive, Magne Uldall-Jessen, har heller ikke tænkt sig at lade debatten om helhedsskolen dø, så den 6. november gennemfører hans konsulentfirma Mukon også en konference i Århus, og samme dag udsender han en antologi om emnet.Målgruppen er Folketingets uddannelsesudvalg, beslutningstagere i Kommunernes Landsforening, borgmestre, skoleledere, tillidsrepræsentanter, ledere af skolefritidsordninger og skolebestyrelser. Blandt talere på konferencen og bidragydere til bogen er undervisningsminister Margrethe Vestager, udviklingschef Kjeld Fredens fra Vejlefjord Centret og Kirsten Krogh Jespersen. Program og tilmelding på telefon 7020 4410.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet