Debat
0   141

Pensionister - vær aktive

Tak til Else Holm Johansen og Kristian Fløj-Jensen for et meget indholdsrigt pensionistkursus på 'Gl. Avernæs' 2.-4. august 2000.

Rigtig meget godt socialt samvær, lære nye mennesker at kende, høre forskellige meninger, meget indholdsrige foredrag med videre - sidst, men ikke mindst, 'Pensionisterne og DLF. 'Hvordan får vi indflydelse?' - Dialog med fraktion 4's repræsentanter i hovedstyrelsen.' - Pensionister i fraktion 4, vi må alle gøre os mere synlige - vi skal kæmpe for ikke at blive glemt, når der forhandles løn for aktive tjenestemænd i folkeskolen, vi skal give vores mening til kende, at vi ikke kan acceptere, at forhandling om tjenestemandspension blot bliver 'et vedlæg til tjenestemandsforhandlingerne' - vi skal forsøge at få flyttet overenskomstforhandlinger om pension til et andet tidspunkt end forhandling om tjenestemændenes løn. Ved forhandling på et andet tidspunkt kan vi opnå, at pressen interesserer sig mere for tjenestemandspensionsforhandlinger - vi må stå sammen og modsige statsminister Nyrup Rasmussen og finansminister Mogens Lykketoft - vi har betalt pensionsbidrag i alle de år, vi har været tjenestemænd - danske folkeskolelærere har ikke haft den store løn, men der blev sagt: Når I pensioneres, er der en meget god pension til jer!

Artiklen fortsætter under banneret

Hvad er virkeligheden - et Lykketoft-citat: 'Pension er ikke noget, jeg tænker på hjemme i haven'.

Kære medpensionister, vær aktive og giv vore hovedstyrelsesmedlemmer et godt bagland - så kommer bedre pension nok engang.

En lille hilsen til pensionist Lilli Eriksen, Hvidovre, i Folkeskolens debat nummer 34 - vi er alle fuldgyldige medlemmer af fraktion 4, enten vi er 68 eller 61 - lige ret til pensionistkurser med videre.

Hans-Aage Pedersen

Nakskov


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ