0   125

Stadig skemaproblemer

Programmørerne i Kommunedata kan ikke trylle, så det var desværre en misforståelse fra journalistens side, når vi i Folkeskolen i sidste uge skrev, at problemerne med de lange svartider ville være løst i den kommende version 1.1.4 af planlægningsprogrammet KMDMatrix. I denne version, som er lige på trapperne, vil der poppe en dialogboks op, når man forsøger at gennemføre 11 specifikke funktioner, så man advares om de lange svartider og kan gå ud af funktionen igen. Og imens knokler programmørerne så videre med at prøve at løse problemerne, og ude på skolerne må man fortsat finde hjemmestrikkede løsninger på nogle af planlægningselementerne.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks