0   124

Fjernsyn for ældre elever

DR Undervisning sender i efteråret en lang række undervisningsprogrammer, som kan rekvireres til undervisningsbrug. Programmerne er egentlig udarbejdet som voksenundervisning, men flere af dem kan også bruges i de ældste klasser i folkeskolen. Emnerne spænder vidt. Der kommer en serie om konfliktløsning i forhold til skilsmissebørn, skoleelever, naboer og konflikten mellem offer og gerningsmand ved en forbrydelse. En anden serie handler om børn og forældre og følger børn i forskellige aldre. Derudover er der programmer om DDT, rulleskøjter, økologi, miljø, sprogundervisning på engelsk og tysk og meget mere. For mere information se www.dr.dk/undervisning

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks