Natur/teknik - på en anden måde

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skolernes EnergiForum har til opgave at formidle og opbygge tilbud til energi- og miljøundervisning i folkeskolen - specielt med fokus på vedvarende energi. For at opfylde dette formål bliver der nu opbygget forskellige tilbud på Internettet. Find de nyeste oplysninger via Internettet på adressen http://www.SkoleEnergi.dk

http://www.SkoleEnergi.dk er et fornuftigt bud på, hvordan man kan bruge Internettet til at udforske emner med. Det kan være et bud på fremtidens naturfagsundervisning, der, som det fremgår af adressen, baserer sig mere på problemorientering end færdighedsindlæring.

Et 'must', når emnet er vedvarende energi, er DR-onlines side om emnet på adressen http://www.dr.dk/klima/artikler/vind/index.htm. Her findes et rigtigt spændende materiale om vedvarende energi: Vindmøller og historisk perspektivering med mere.