Debat
0   149

Enestående tomhed

Fralægger hovedstyrelsen sig ethvert politisk ansvar for foreningens lønpolitik? Ja, det må man tro, når man læser, hvad hovedstyrelsesmedlem Lotte Lange skriver i Folkeskolen nummer 22:

'I spørgsmålet om ens tillæg til lærere på ny og lærere på gammel løn har uenigheden (i hovedstyrelsen) resulteret i enighed om, at problemstillingen er reel, og at den kan løses på flere måder'.

Artiklen fortsætter under banneret

Ovenstående politiske udsagn skal læses mindst et par gange, før man fatter dets enestående tomhed - og læs det så igen for en sikkerheds skyld!

Hvis det er alt, hvad hovedstyrelsen kan præstere, når det drejer sig om at fastlægge en operationel lønpolitik (det vil sige en lønpolitik, der hæver sig op over floskelplanet) til gavn for alle medlemmer af Danmarks Lærerforening, så er jeg sikker på, at medlemmerne er bedre tjent med lokalt udformede lønpolitikker. For når politikerne i hovedstyrelsen kaster ansvaret fra sig, bliver nogen jo nødt til at tage ansvar på det lokale plan.

Reinhard Werner

formand for

Vestsjællands Lærerkreds


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ