Debat
0   217

Kringlet logik

Niels Christian Sauer skriver i Folkeskolen nummer 22, at jeg gør 'fuldstændig ret i at efterlyse en 'klar, fornuftsbetonet lønpolitik til gavn for alle foreningens medlemmer''.

Alligevel finder han min efterlysning 'besynderlig', al den stund jeg altid har været og fortsat er 'en svoren fortaler for udviklingen hele vejen igennem'.

Artiklen fortsætter under banneret

Niels Christian Sauer mener tilsyneladende, at de eneste, som kan tillade sig at efterlyse en klar lønpolitik i Danmarks Lærerforening, er personer, der som Sauer selv er svorne modstandere af enhver form for udvikling.

Ja, sådan er vi så forskellige: nogle befinder sig bedst i asken - andre lutres i ilden!

Reinhard Werner

formand

Vestsjællands Lærerkreds


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen