Debat
0   122

Kulegravning

Det er dejligt at se, at der er igangsat et udviklingsprojekt, som skal kulegrave arbejdet i DLF.

Ifølge Folkeskolen nummer 12 under referat fra hovedstyrelsen er arbejdet at analysere blandt andet foreningens opbygning, og hvordan DLF's opgaveløsning bliver bedst muligt. 'Vi skal lytte til alle medlemsgruppers synspunkter . . .', står der i referatet.

Artiklen fortsætter under banneret

Derfor er mit spørgsmål: Hvordan er pensionistfraktionens problemer i forhold til foreningen beskrevet? Er der i det kilotunge materiale, som konsulentfirmaerne har fået, en beskrivelse af pensionisternes forhold i DLF og en beskrivelse af, hvilke økonomiske ressourcer der er afsat til dette arbejde?

Det vil givet interessere mange pensionister at kunne læse om netop denne del af udviklingsprojektet i Folkeskolen. Vi imødeser med spænding at læse de input, der er kommet til udviklingsprojektet fra vore repræsentanter i hovedstyrelsen.

Neel Eriksen

Lyngby

kongresdelegeret, fraktion 4

Svar

På Neel Eriksens spørgsmål om, hvordan pensionistfraktionens problemer i forhold til foreningen er beskrevet i 'det kilotunge materiale', konsulentfirmaerne har fået udleveret, kan jeg fortælle, at grundlaget for foreningens politik vedrørende alle foreningens medlemsgrupper findes i dette rigtignok fyldige materiale. Kongresbeslutninger, debat og økonomi fremgår af materialet, men måske er det formelle grundlag i virkeligheden ikke det mest interessante. Det skal bare være i orden.

Jeg forstår Neel Eriksens spørgsmål mere i retning af, hvordan I får indflydelse, og hvordan I får mulighed for at blive hørt. Jeg har tidligere orienteret om, at de forskellige grupper vil blive inddraget undervejs, altså også fraktion 4.

Den måde, vi vil arbejde med udviklingsprojektet på, lægger i høj grad op til dialog. Vi vil tage initiativer til at inddrage medlemmerne direkte, men det behøver ingen sidde og vente på. Jeg kan kun opfordre til at give input til arbejdet og komme med ideer til, hvad der bør medtænkes i processen. Den opfordring gælder alle vore medlemsgrupper.

Følgegruppen skal være tænketank, og dens rolle er vigtig, men rundt omkring er der jo også mange andre, der tænker tanker.

Det er godt at opleve interesse for udviklingsprojektet fra medlemmerne, og det vil være en berigelse for projektet, hvis mange tager del i debatten.

Astrid Schjødt Pedersen

medlem af forretningsudvalget

og formand for udviklingsprojektet


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ