Debat
0   145

Fra asken i ilden

På baggrund af udviklingen inden for den sidste halve snes år gør Reinhard Werner, kredsformand i Vestsjælland, fuldstændig ret i at efterlyse en 'klar, fornuftsbetonet lønpolitik til gavn for alle foreningens medlemmer' (Folkeskolen nummer 17-18). Kronen på værket er vores nye overenskomst, der efter alt at dømme vil gøre den enkelte lærers løndannelse mere uigennemskuelig og ude af takt med det daglige arbejde end nogensinde før. Den decentrale udmøntning af aftalen og individualiseringen af lærernes løn- og arbejdsvilkår sluger enorme ressourcer og skaber især frustration hos de mest undervisende lærere, der føler sig snydt.

Artiklen fortsætter under banneret

Alligevel virker Reinhard Werners efterlysning besynderlig, al den stund han personligt har været - og fortsat er - en svoren fortaler for udviklingen hele vejen igennem. Derfor er der grund til at advare, når han nu kræver, at politikudviklingen fremover i endnu højere grad skal overlades til kredsene. Det ville formentlig bringe os fra asken i ilden.

Niels Christian Sauer

medlem af DLF's hovedstyrelse


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks