Debat
0   224

Flere lærere i klassen

Findes der folkeskoler, hvor flere lærere arbejder sammen - ikke kun i team, men også i selve timerne er til stede samtidig? Her tænker jeg ikke på specialundervisning, men i den helt almindelige skole. (På en folkeskole i Sydsverige har jeg set det praktiseret overbevisende med to-tre lærere om 45 elever).

Artiklen fortsætter under banneret

På seminariet bliver vi opflasket med gruppearbejde, og i vores praktikforløb er vi flere studerende sammen om timerne. Vi er vant til at samarbejde i undervisningssituationer og give hinanden kritik. Kan det ikke fortsætte efter uddannelsen? Umiddelbart er der mange fordele i ikke at stå alene i en klasse.

Svar udbedes.

Lars Olsen

lærerstuderende på

Københavns Dag- og Aftenseminarium, København


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks