0   116

Den Norske Nettskole

av-senteret.no/cgi-bin/nettskolen/imaker

I Norge har man gjort det geniale, at undervisningen i Netskolen bliver knyttet til en værtsskole og en værtsklasse. Det betyder, at der opstår kontakt og samarbejde mellem børn ude og hjemme til stor gavn for begge parter. Perspektivet for en Netskole udvides på den måde, så det ikke kun er elever fra den primære målgruppe, der har glæde af skolen, men også helt almindelige elever i en helt almindelig skole.

Artiklen fortsætter under banneret

Netskolerne er et forvarsel om, hvordan skolens fysiske rammer og begrænsninger lidt efter lidt ophæves, og undervisning og læring finder sted på helt nye måder.

Det bliver spændende at se, hvad det kommer til at betyde for forældrerollen og for lærerrollen og for hele skolens fremtid, når lærerne i princippet kan sidde overalt i verden - for eksempel på Bahamas, mens de voksne, der er fysisk til stede sammen med børnene, primært bliver vejledere og opdragere.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet