0   112

Stadig ingen underskrift

Sommerferien er lige om hjørnet, og der ligger stadig ingen underskrevet Overenskomst 99 for de amtskommunale skoler.

Artiklen fortsætter under banneret

'Det er stærkt utilfredsstillende for alle parter, ikke mindst på skolerne og for de lærere med flere, der ikke per 1. april 2000 har fået den lønfremgang udbetalt, som de var stillet i udsigt. At pengene skal efterbetales, når aftalerne foreligger, er i den forbindelse kun en ringe trøst', skriver Lærerforeningens formand Anni Herfort i et brev til tillidsrepræsentanterne på amtsskolerne, hvori hun beklager, at overenskomsten endnu ikke er underskrevet. Foreningen har rykket Amtsrådsforeningen for de endelige aftaletekster mange gange, og der mangler ifølge Anni Herfort nu kun tekniske justeringer. Hun skriver desuden, at foreningen vil arbejde på, at sådan en situation ikke opstår igen ved kommende overenskomstforhandlinger.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks