0   117

DM i beachvolley

Dansk Volleyballforbund har i løbet af foråret afholdt de indledende kampe i skolemesterskabet i beachvolley. 115 skoler var med fra starten. De fik hver en transportabel beachvolleybane, der blev sat op på en ledig bunke sand eller på en græsplæne. De fleste skoler er nu siet fra i turneringen, der er nået frem til regionsmesterskaberne. Den 13. maj blev der spillet på Amager Strand, hvor Rosenlundskolen fra Skovlunde løb af med sejren. Danmarksmesterskabsfinalerne afholdes den 18. juni, igen på Amager Strand.

For yderligere oplysninger klik ind på www.beach4u.dk eller ring til Peter Morsing hos Dansk Volleyballforbund på telefon 4326 2713.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen