Erling Thue Kristensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vor afholdte kollega, Erling Thue Kristensen, er død den 27. april, 49 år, efter kort tids sygdom.

Erling Thue Kristensen tog lærereksamen fra Nørre Nissum Seminarium i 1977 og blev ansat som lærer ved Harboøre Skole i 1978, de sidste otte år fungerede han som viceskoleinspektør.

Erling var en virkelig dygtig lærer, hos hvem børnene var i gode og faste hænder. Han var som lærer og leder i den grad behjælpelig og evnede på alle områder at bringe orden og system i tingene. Når han havde påtaget sig en opgave, lagde han den ikke fra sig, før den var tilfredsstillende løst. Han tolererede ikke halvgjort arbejde, der skulle ikke overlades noget til tilfældighederne. Hans arbejde var altid veltilrettelagt - en egenskab, som kendetegner en dygtig leder. Han ofrede gerne sin fritid for at være behjælpelig med blandt andet løsning af edb-opgaver. Edb havde hans store interesse, og som han lige fra begyndelsen var stærkt involveret i.

Det er en stor lykke at arbejde sammen med mennesker, som man altid ved, hvor man har, og som aldrig sparer sig selv, men helt og fuldt går ind for den arbejdsopgave, som er pålagt vedkommende, og som skal løses. Sådan et menneske var Erling.

Erling havde også mange kreative talenter, som både skolen og foreningslivet nød godt af. Han skrev med stor lune sang- og revytekster, der altid passede til situationen, til såvel lærerfester som til den lokale revy, som han aktivt medvirkede i. Man kunne også finde Erling som aktør i TV-Midtvests nyligt indspillede film 'Guds Børn'.

Tabet af Erling Thue Kirstensen vil blive et stort savn ikke alene for Harboøre Skole, men de unge i Harboøre har også meget at takke ham for. Erling var meget aktiv i Harboøre Idrætsforening og var igangsætter af volleyballspillet både i idrætsforeningen og i skoleregi. Størst er savnet for hans familie, og vore tanker går til Jette og hans to piger.

Æret være Erlings minde!

Kollegerne

Harboøre Skole