Debat
0   85

Enegang svækker

Peter Bruun er en energisk talsmand for tjenestemandspensionisterne. I indlæg efter indlæg har han sat fokus på den udhuling af pensionerne, der har fundet sted gennem årene. Det fortjener han megen tak for.

Oplistningen i Folkeskolen nummer 16 er en nyttig repetition. Der er sikkert også en del pensionister, der ikke er klar over, hvor galt det egentlig står til. Nogle af punkterne kan diskuteres. Det bliver en af det nedsatte pensionsudvalgs opgaver at levere en fyldig dokumentation.

Artiklen fortsætter under banneret

Personlig er jeg ikke enig i konklusionen i punkt 11: at DLF må gå enegang. Efter min mening bør DLF i stedet tage nye initiativer i forhold til relevante organisationer og til politikerne, konstruktive og samlende initiativer.

Der er i dag frem for alt brug for fælles fodslag blandt alle pensionister, der har været offentligt ansat, uanset ansættelsesform, tidspunkt for pensionering og organisering. Det fælles må sættes i forgrunden, og det, der skiller, diskuteres i fordragelighed i lyset af den overordnede fælles interesse i forbedringer.

Enegang vil føre til splittelse og svækkelse til skade for alle.

Jørgen Pagh Andersen

næstformand

Københavns Lærerforenings pensionistafdeling


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ