Debat

Enegang svækker

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Peter Bruun er en energisk talsmand for tjenestemandspensionisterne. I indlæg efter indlæg har han sat fokus på den udhuling af pensionerne, der har fundet sted gennem årene. Det fortjener han megen tak for.

Oplistningen i Folkeskolen nummer 16 er en nyttig repetition. Der er sikkert også en del pensionister, der ikke er klar over, hvor galt det egentlig står til. Nogle af punkterne kan diskuteres. Det bliver en af det nedsatte pensionsudvalgs opgaver at levere en fyldig dokumentation.

Personlig er jeg ikke enig i konklusionen i punkt 11: at DLF må gå enegang. Efter min mening bør DLF i stedet tage nye initiativer i forhold til relevante organisationer og til politikerne, konstruktive og samlende initiativer.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Der er i dag frem for alt brug for fælles fodslag blandt alle pensionister, der har været offentligt ansat, uanset ansættelsesform, tidspunkt for pensionering og organisering. Det fælles må sættes i forgrunden, og det, der skiller, diskuteres i fordragelighed i lyset af den overordnede fælles interesse i forbedringer.

Enegang vil føre til splittelse og svækkelse til skade for alle.

Jørgen Pagh Andersen

næstformand

Københavns Lærerforenings pensionistafdeling