Ny faglig konsulent

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Specialisterne i folkeskolen har fået ny mand i Danmarks Lærerforenings faglige kontor, hvor Lars Jørgensen er ansat først og fremmest til at beskæftige sig med lederløn og med arbejdsvilkårene for konsulenterne og de ansatte på Danmarks Lærerhøjskole.

Lars Jørgensen er født i 1951 og er oprindelig fynbo, men uddannet fra Th. Langs Seminarium i Silkeborg. I 15 år var han lærer ved Bording Friskole, og han sad i en årrække i Herningegnens Lærerforenings kredsstyrelse og som kongresdelegeret. Den 1. januar 1993 - den dato, da UFØ-arbejdstidsaftalen trådte i kraft - blev han ansat som konsulent i kredsen. Det job havde han orlov fra i 1998-99 for at arbejde som konsulent i lederlønsprojektet og med udgangspunkt fra kredskontoret i Silkeborg støtte kredsene i deres arbejde med at forhandle ny løn til ledergrupperne. Han bor fortsat i Silkeborg, men til sommer rykker familien teltpælene op og drager mod Sjælland.