0   70

Minutjagten

'Den evige minutjagt på lærernes arbejdstid er godt på vej til at ødelægge klimaet i flere kommuner'. Sådan skriver sekretariatschef i Lærernes Centralorganisation Max Haugaard i en kronik i bladet 'Danske Kommuner'. Som lærernes forhandlingsleder har han hidtil forsvaret arbejdsgivernes gode hensigter, men nu er også han klar til at give op - han har fået svært ved at se Kommunernes Landsforening som en troværdig aftalepart efter den kronik, hvor en konsulent i Kommunernes Landsforenings konsulentvirksomhed beskrev, hvordan man kunne spare lærerstillinger med den nye arbejdstidsaftale ved at lade lærerne holde møder i elevernes frikvarter - og frikvarter skulle de så i øvrigt kun have en gang om dagen. Dertil kommenterer Max Haugaard:

'Jeg vover i øvrigt den påstand, at en times daglig pause til alle skolens elever under opsyn af et par lærere alene kan anses for at være et pædagogisk middel, hvis skolen alligevel skal rives ned'.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet