Debat

Debatten må begynde

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Efter en udlandsrejse har jeg nu haft lejlighed til at læse Else Holm Johansens (genvalgt hovedstyrelsesmedlem for pensionisterne) læserbrevssvar i Folkeskolen nummer 9.

Kære Else Holm Johansen. Mit læserbrev var et godt grundlag til at besvare mine pensionistspørgsmål, men i stedet for valgte du forkælet at beklage dig.

Du skriver, at jeg sætter spørgsmålstegn ved din 'troværdighed'. Naturligvis er det ej tilfældet. Derefter tilføjer du ganske kort: 'Det anser jeg for en fornærmelse, hvorfor jeg håber, vores skriverier mod hinanden må slutte her'.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hertil kan jeg oplyse dig, at jeg aldrig tidligere har kontaktet dig - ej heller med læserbrev - eller personligt har mødt dig, og du bedes som hovedstyrelsesmedlem nu troværdigt besvare de af mig i nummer 9 stillede pensionistspørgsmål.

Dine slutord: 'vores skriverier mod hinanden må slutte her' er vel en fejltagelse, for debatten må da begynde, før vi kan afslutte den.

Poul Erik Dyreborg

Ballerup