0   56

Utiltalende initiativ

Fremskridtspartiet reklamerer på sin hjemmeside med, at skoleklasser kan tjene penge på at indsamle vælgererklæringer. Partiet tilbyder 20 kroner per erklæring. De foreslår, at klassen så kan bruge pengene til en lejrskole. Jørgen Stampe, formand for pædagogisk udvalg i DLF, tager afstand fra initiativet.

'Jeg synes, det er usandsynligt dumt. Skolens hovedopgave er kulturel og politisk dannelse, derfor skal børnene ikke arbejde for et politisk parti på den måde. Fremskridtspartiet overskrider børnenes urørlighedszone', siger han.

Artiklen fortsætter under banneret

Han regner dog ikke med, at der er skoler, der vil tage imod tilbuddet fra Fremskridtspartiet. Han bakkes op af Jens Færk, formand for Lederforeningen.

'Det er et utiltalende initiativ, som jeg vil vende mig imod. Jeg kan heller ikke forestille mig, at nogen skoler vil prostituere sig på den måde', siger han.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet